STN ISO 10578: 1998 (01 4404), Technické výkresy. Tolerovanie smeru a polohy. Posunuté tolerančné pole. - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 10578: 1992
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy