STN ISO 4291: 1995 (01 4411), Metódy hodnotenia odchyliek kruhovitosti. Meranie zmien polomeru. - Sekerešová, Drahomíra; Velčovský, Lubomír; Velešíková, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 4291: 1985