STN ISO 4291: 1995 (01 4411), Metódy hodnotenia odchyliek kruhovitosti. Meranie zmien polomeru. - Sekerešová, Drahomíra; Velčovský, Lubomír; Velešíková, Eva; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 4291: 1985
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Lubomír Velčovský, Eva Velešíková.
Keywords: normy