STN ISO 4292: 1995 (01 4412), Metódy hodnotenia odchyliek kruhovitosti. Meranie dvoj a trojbodovou metódou. - Sekerešová, Drahomíra; Velčovský, Lubomír; Velešíková, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 4292: 1985