STN ISO 4292: 1995 (01 4412), Metódy hodnotenia odchyliek kruhovitosti. Meranie dvoj a trojbodovou metódou. - Sekerešová, Drahomíra; Velčovský, Lubomír; Velešíková, Eva; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 4292: 1985
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma nahrádza návrh STN 01 4423 z 10. 8. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Lubomír Velčovský, Eva Velešíková.
Keywords: normy