STN EN ISO 14660-2: 2002 (01 4442), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické prvky Časť 2 Extrahovaná stredná čiara valca a kúžeľa, extrahovaný stredný povrch, miestny rozmer extrahovaného prvku (ISO 14660-2: 1999) - Barysz, Igor; Turek, Stanislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14660-2: 1999