STN EN ISO 14660-2: 2002 (01 4442), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické prvky Časť 2 Extrahovaná stredná čiara valca a kúžeľa, extrahovaný stredný povrch, miestny rozmer extrahovaného prvku (ISO 14660-2: 1999) - Barysz, Igor; Turek, Stanislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14660-2: 1999
Spracovateľ: Igor Barysz, Stanislav Turek, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy