STN EN ISO 13565-2: 2000 (01 4446), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda - Povrchy, ktoré majú funkčné vlastnosti závislé od úrovne Časť 2 Výšková charakterizácia pomocou lineárnej časti krivky materiálového podielu (ISO 13565-2: 1996) - Krsek, Aleš; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13565-2: 1997
Spracovateľ: Aleš Krsek, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy