STN EN ISO 13565-3: 2003 (01 4446), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda - Povrchy, ktoré majú funkčné vlastnosti závislé od úrovne Časť 3 Výšková charakterizácia pomocou pravdepodobnostnej krivky materiálového podielu (ISO 13565-3: 1998) - Krsek, Aleš; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 13565-3: 2000