STN EN ISO 11562: 2000 (01 4448), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda - Metrologické charakteristiky fázovo korektných filtrov (ISO 11562: 1996). - Krsek, Aleš; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11562: 1997