STN EN ISO 12085: 2000 (01 4452), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda - Motívové parametre (ISO 12085: 1996). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12085: 1997