STN EN ISO 12085: 2000 (01 4452), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda - Motívové parametre (ISO 12085: 1996). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12085: 1997
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy