STN ISO 678: 1997 (01 4606), Kužeľové ozubené kolesá s priamym ozubením. Moduly a počet zubov na 1" rozstupového priemeru. - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Ponca, Viliam (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 678: 1976