STN ISO 678: 1997 (01 4606), Kužeľové ozubené kolesá s priamym ozubením. Moduly a počet zubov na 1" rozstupového priemeru. - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Ponca, Viliam; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 678: 1976
Spracovateľ: Ladislav Dzurus, Sebastián Haltenberger, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami
Keywords: normy