TNI ISO/TR 10064-1: 1996 (01 4680), Čelné ozubené kolesá. Kontrolné postupy Časť 1 Kontrola rovnoľahlých bokov zubov - Dzurus, Ladislav; Haltenberger, Sebastián; Ponca, Viliam; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO/TR 10064-1: 1992
Spracovateľ: Ladislav Dzurus, Sebastián Haltenberger, Viliam Ponca. Technická normalizačná komisia: TNK 9 Ozubené kolesá a prevodovky s ozubenými kolesami
Keywords: normy