STN EN 12544-2: 2001 (01 5004), Nedeštruktívne skúšanie. Meranie a hodnotenie napätia na röntgenke Časť 2 Kontrola stálosti metódou hrubého filtra - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12544-2: 1999 v českom jazyku