STN EN 462-1: 1998 (01 5013), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalita obrazu rádiogramov Časť 1 Indikátory kvality obrazu (drôtový typ). Určovanie úrovne kvality obrazu - Gabriška, Pavel; Lakatoš, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 462-1: 1994