STN EN 462-1: 1998 (01 5013), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalita obrazu rádiogramov Časť 1 Indikátory kvality obrazu (drôtový typ). Určovanie úrovne kvality obrazu - Gabriška, Pavel; Lakatoš, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 462-1: 1994
Táto norma spolu s STN EN 444 nahrádza STN 01 5010 z 26. 5. 1976 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy