STN EN 10256: 2003 (01 5003), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr. Kompetentnosť a spôsobilosť pracovníkov nedeštruktívneho skúšania pre stupeň 1 a 2. - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Dvořák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10256: 2000