STN EN 10256: 2003 (01 5003), Nedeštruktívne skúšanie oceľových rúr. Kompetentnosť a spôsobilosť pracovníkov nedeštruktívneho skúšania pre stupeň 1 a 2. - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Dvořák, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 62 Ocel (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10256: 2000
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10256 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Ďurďovič, Jozef Drang, Jaroslav Dvořák. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšky, TNK 62 Ocel
Keywords: normy