STN EN 583-2: 2003 (01 5019), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom Časť 2 Nastavenie citlivosti a časovej základne - Juhás, Martin; Sekerešová, Drahomíra; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technicekj normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 583-2: 2001 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika