STN EN 583-2: 2003 (01 5019), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom Časť 2 Nastavenie citlivosti a časovej základne - Juhás, Martin; Sekerešová, Drahomíra; Dvořak, Jaroslav; Slovenský ústav technicekj normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 80 Nedeštruktívní skoušení (Bratislava : Slovenský ústav technicekj normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 583-2: 2001 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 583-2 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Juhás, Drahomíra Sekerešová, Jaroslav Dvořak. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie, TNK 80 Nedeštruktívní skoušení
Keywords: normy