STN EN 583-3: 2003 (01 5019), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom Časť 3 Prechodová technika - Gabriška, Pavel; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 583-3: 1997
Spracovateľ: Pavel Gabriška, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy