STN EN 583-5: 2003 (01 5019), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom Časť 5 Charakteristika a stanovenie veľkosti chýb - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 583-5: 2000 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika