STN 01 5021: 1995, Nedeštruktívne skúšanie. Meranie hrúbky materiálov ultrazvukom. - Dvoŕák, Jaroslav; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku