STN 01 5021: 1995, Nedeštruktívne skúšanie. Meranie hrúbky materiálov ultrazvukom. - Dvoŕák, Jaroslav; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Norma je zrušená od 1. 12. 2023
Spracovateľ: Jaroslav Dvořák, Ján Madár.
Keywords: normy