STN EN 12543-1: 2001 (01 5023), Nedeštruktívne skúšanie. Charakteristika ohniska priemyselných röntgenových zariadení na nedeštruktívne skúšanie Časť 1 Skenovacia metóda - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12543-1: 1999 v českom jazyku