STN EN 12543-5: 2003 (01 5023), Nedeštruktívne skúšanie. Ohniskové body priemyselných prežarovacích systémov na nedeštruktívne skúšanie Časť 5 Meranie veľkosti skutočných ohniskových bodov malých a mikroohniskových rtg. žiariviek - Brodňan, Ladislav; Lakatoš, Peter; Dvořák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12543-5: 1999