STN EN 12543-5: 2003 (01 5023), Nedeštruktívne skúšanie. Ohniskové body priemyselných prežarovacích systémov na nedeštruktívne skúšanie Časť 5 Meranie veľkosti skutočných ohniskových bodov malých a mikroohniskových rtg. žiariviek - Brodňan, Ladislav; Lakatoš, Peter; Dvořák, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 80 Nedeštruktívní zkoušení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12543-5: 1999
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12543-5 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Peter Lakatoš, Jaroslav Dvořák. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšky, TNK 80 Nedeštruktívní zkoušení
Keywords: normy