STN EN 10160: 2001 (01 5024), Skúšanie oceľových plochých výrobkov s hrúbkou 6 mm alebo väčšou ultrazvukom (odrazová metóda). - Patasyová, Viera; Lakatoš, Peter; Dvořák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10160: 1999 v českom jazyku