STN EN 10160: 2001 (01 5024), Skúšanie oceľových plochých výrobkov s hrúbkou 6 mm alebo väčšou ultrazvukom (odrazová metóda). - Patasyová, Viera; Lakatoš, Peter; Dvořák, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 80 Nedeštruktivní zkoušení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10160: 1999 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 01 5024 z 11. 5. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Patasyová, Peter Lakatoš, Jaroslav Dvoŕák. Technická normalizačná komisia: TNK 80 Nedeštruktivní zkoušení
Keywords: normy