STN EN 12679: 2001 (01 5029), Nedeštruktívne skúšanie. Určenie veľkosti priemyselných rádionuklidov. Radiografická metóda. - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technicekj normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12679: 1999 v českom jazyku