STN EN 12679: 2001 (01 5029), Nedeštruktívne skúšanie. Určenie veľkosti priemyselných rádionuklidov. Radiografická metóda. - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav; Slovenský ústav technicekj normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technicekj normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12679: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Peter Lakatoš, Jaroslv Dvořak. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy