STB EN 13068-1: 2001 (01 5031), Nedeštruktívne skúšanie. Rádioskopické skúšanie Časť 1 Kvantitatívne meranie zobrazovacích vlastností - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 13068-1: 1999 v českom jazyku