STN EN 13068-2: 2001 (01 5031), Nedeštruktívne skúšanie. Rádioskopické skúšanie Časť 2 Kontrola dlhodobej stability zobrazovacích systémov - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 13068-2: 1999 v českom jazyku