STN EN 13068-2: 2001 (01 5031), Nedeštruktívne skúšanie. Rádioskopické skúšanie Časť 2 Kontrola dlhodobej stability zobrazovacích systémov - Sekerešová, Drahomíra; Lakatoš, Peter; Dvořak, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 13068-2: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Peter Lakatoš, Jaroslav Dvořak. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy