STN EN 12223: 2003 (01 5032), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom. Špecifikácia pre kalibračný blok č. 1. - Brodňan, Ladislav; Lakatoš, Ladislav; Dvořák, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12223: 1999