STN EN 12223: 2003 (01 5032), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom. Špecifikácia pre kalibračný blok č. 1. - Brodňan, Ladislav; Lakatoš, Ladislav; Dvořák, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 80 Nedeštruktivní zkoušení (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12223: 1999
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12223 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Peter Lakatoš, Jaroslav Dvořák. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšanie, TNK 80 Nedeštruktivní zkoušení
Keywords: normy