STN EN 462-2: 2003 (01 5034), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalita obrazu rádiogramov Časť 2 Mierka kvality (typ stupeň/otvor). Stanovenie hodnoty kvality obrazu - Gabriška, Pavel; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 462-2: 1994