STN EN 462-2: 2003 (01 5034), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalita obrazu rádiogramov Časť 2 Mierka kvality (typ stupeň/otvor). Stanovenie hodnoty kvality obrazu - Gabriška, Pavel; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 462-2: 1994
Spracovateľ: Pavel Gabriška, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy