STN EN 462-4: 2002 (01 5034), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalita obrazu rádiogramov Časť 4 Experimentálne stanovenie hodnoty kvality obrazu a tabuľky kvality obrazu - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Dvoŕak, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 462-4: 1994 v českom jazyku