STN EN 462-5: 2002 (01 5034), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalita obrazu rádiogramov Časť 5 Indikátory kvality obrazu (dvojdrôtiková mierka). Stanovenie hodnoty neostrosti obrazu - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Dvořak, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 462-5: 1996 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 462-5 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Jozef Drang, Jaroslav Dvořak.
Keywords: normy