STN EN 10228-2: 2002 (01 5039), Nedeštruktívne skúšanie oceľových výkovkov Časť 2 Kapilárna skúška - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Sulkiewicsová, Věra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10228-2 v českom jazyku