STN EN 10228-2: 2002 (01 5039), Nedeštruktívne skúšanie oceľových výkovkov Časť 2 Kapilárna skúška - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Sulkiewicsová, Věra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 62 Ocel (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10228-2 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10228-2 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Jozef Drang, Věra Sulkiewicsová. Technická normalizační komise: TNK 62 Ocel
Keywords: normy