STN EN 10228-3: 2002 (01 5039), Nedeštruktívne skúšanie oceľových výkovkov Časť 3 Skúšanie výkovkov z feritických alebo martenzitických ocelí ultrazvukom - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Sulkiewicsová, Věra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10228-3: 1998 v českom jazyku