STN EN 10228-4: 2002 (01 5039), Nedeštruktívne skúšanie oceľových výkovkov Časť 4 Skúšanie výkovkov z austenitických a austeniticko-feritických koróziivzdorných ocelí ultrazvukom - Sekerešová, Drahomíra; Drang, Jozef; Sulkiewicsová, Věra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10228-4: 1999 v českom jazyku