STN EN 1330-8: 2002 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 8 Termíny používané pri skúšaní netesností - Brodňan, Ladislav; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1330-8: 1998