STN EN 1330-8: 2002 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 8 Termíny používané pri skúšaní netesností - Brodňan, Ladislav; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1330-8: 1998
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 67 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy