STN EN 1330-10: 2004 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 10 Termíny používané pri vizuálnej kontrole - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1330-10: 2003