STN EN 1330-10: 2004 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 10 Termíny používané pri vizuálnej kontrole - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1330-10: 2003
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy